Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki typ serwera najbardziej lubicie ?

MrMagnus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o odpowiedzenie w ankiecie na jakim typie serwerów mc najchętniej gracie .

Z góry dzięki

Głosowanie będzie trwało do 09.03.2012 r . Typ serwera , który zdobędzie największą liczbę głosów zostanie wcielony w życie ...

Ankieta już zakończona !!!

s4ElBud.png
Opublikowano

Ja uważam że najlepsze typy serwerów to Survival - Frakcje - czyli po trochu RPG.

Dziwie się trochę, lecz wczoraj zaczął mi się lekko podobać FB, lecz nigdy nie będę go tak lubieć jak Survivalu.

Od Surv zaczynałem, każdy zaczynał na SinglePlayer. Surv + Factions = bardzo ciekawa gra.

Dla tego tak bardzo się wkurzam jak gościu piszę w nazwie tematu [survival]Dedyk 24/7 (przykład) a w temacie :

działki 10x10 za darmo, druga działka za 500$ (to także przykład).

Więc, polecam Survival i Factions. Jeżeli robisz serwer lub pomagasz w budowie -

dodaj także plugin mcMMo i xLevel. Dla lepszej zabawy ;)

challenger.png

Opublikowano

moim zdaniem najlepszy jest HARDCORE.

Dlaczego? otóż jak padniesz masz bana na ustalony przez admina czas. uczy to gry- walki z potworami , ludźmi by bardziej sobie radzić :D

mclogof.png
Opublikowano

Dla mnie jest najlepszy Surv z frakcjami ;) Ogólnie to nie mam premium.

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

Mi osobiście najbardziej podoba się Survival + Frakcje, lecz niestety większość ludzi tworzy "survival" z pluginem LWC więc jeżeli zamierzasz stworzyć taki oto serwer to niech Cię Ręka Boska broni aby wgrywać tam ten plugin !

Lubię również serwery typu Free Build ponieważ fajnie jest sobie pobudować :)

Mam małe doświadczenia z serwerami, ponieważ dopiero dziś zacząłem grać na nich :)

Opublikowano

Survival + Frakcje

Jednak z LWC, najlepiej za jakąś walutę w grze (nie mam na myśli robienia klokcowatych marketów, bo to już ciężko by było nazwać survivalem)

Zaraz się odezwie hejt ze strony fanów total Surv, ale grałem na kilkunastu serwerach właśnie bez lwc i niczego, ew. AuthMe i na każdym z nich panował chaos i syf. Pojedyńcze klocki cobbla i desek, sami złodzieje.

Opublikowano

sur + frakcje, premium, z powodu : na non premium, gdy ktoś dostanie bana, może wrócić na serwer pod innym nickiem i denerwować innych, a na premium to nie.;p

W poniaczach siła!

Opublikowano

Sur + frakcje oraz Freebuild

Premium - ponieważ masz pewność, że przynajmniej większość dzieci nie wbije na serwer, a takie osoby są denerwujące (przynajmniej dla mnie)

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Premium - ponieważ masz pewność, że przynajmniej większość dzieci nie wbije na serwer, a takie osoby są denerwujące (przynajmniej dla mnie)

I tu się mylisz , jak dla mnie kupno orginalnego Minecrafta jest bez sensu. Powiedzcie mi po co mam go kupować? Dla skina?

0a720b9768a9a34c182d98b.png
Opublikowano

Survival ale tylko z frakcjami lub Hardcore dla Premium.

Nie będę zapierdalał z neo kidami, z cheatami na jakimś Free build bo to nuda.

Aha, i serwery tylko premium, są wyjątki.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

I tu się mylisz , jak dla mnie kupno orginalnego Minecrafta jest bez sensu. Powiedzcie mi po co mam go kupować? Dla skina?

A co szkoda ci kasy na orginalną gre , bo wolisz noobowac na serwerach i zmieniać co chwile nazwe ?

Ciesz się ,że autor gry dał możliwość grania na piracie na serwerach multi....

Opublikowano

Decyzja podjęta serwer będzie typu Sur + Klany Premium .

Na serwerze nie będzie Lwc więc wasze skrzynki nie będą bezpieczne w 100 % , wgramy plugin takie jak SimpleClan i PreciousStones dzięki czemu rozgrywka będzie bardziej emocjonująca . na stronie www będą prowadzone statystyki w KDR kto jest najlepszy itd ...

Reszty szczegółów nie ujawniam gdyż tego dowiecie się w innym poście .

Dzięki wszystkim , którzy oddali głos .

Co myślicie o tym wszystkim ?

s4ElBud.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...